Dagens sample vs. original.

Tek & Steele från Smif-N-Wessun lät först höra av sig på Black Moon´s debutalbum “Enta Da Stage” (1993) och när “Bucktown”-tolvan kom 1994 var det ingen som kunde sova på dessa två vapenglorifierande herrar från Brooklyn. Dock kände inte pistolmärket Smith & Wesson vibben lika mycket, som stämde Tek & Steele, vann i rätten, och 1996 fick Tek & Steele byta namn till Cocoa Brovaz. Samplingen här kommer från sista spåret “P.N.C.” (Partners In Crime) på debutalbumet “Da Shining”, strictly classic material. Känner du denna vibben så ladda ner mitt mixtape DJ Digga Mixtape volume 18 från 2003, där du bl.a. hittar shout outs från flera Boot Camp Clik-medlemmar från en spelning jag besökte i New York 2002…

Dagens sample vs. original: Smif-N-Wessun – “P.N.C.” vs. One Way feat. Al Hudson – “Get It Over”