Dagens sample vs. orginal.

Belize-sonen och Sean “P Diddy” Comb’s gamle vapendragare (i dubbel bemärkelse…) vs. Grace Jones – modell, skådespelerska, sångerska och megastjära i största allmänhet i början på åttiotalet. Jones var även Dolph Lundgrens flamma under en tid efter att de fattat tycke för varandra under inspelningen av Rocky 4. Utfallet är en “Block Bleader” av rang som till och med Jamal Barrow´s far, självaste premiärministern av Belize, antagligen vibbar till. Rytmen som Grace Jones kör på är producerad av hennes “Jamaicans Bredrin” – Studio One-rävarna Sly & Robbie. Shyne kommer att släppas från finkan den 6:e oktober efter ett 10 år långt straff (skottlossning på en klubb som ni säkert känner till…). Njut även av Grace Flattop som är ett konstverk i sig!

Shyne “Bad Boyz” Ft Barrington Levy vs. Grace Jones “Night Clubbing”

One thought on “Dagens sample vs. orginal.

  1. Robert Earl

    Vilket Skit

Comments are closed.