Yeezy 500 Utility Black instore raffle.

Lördagen den 7 juli är det worldwide release för Yeezy 500 ”Utility Black”. Release på Shelta kommer ske genom en instore raffle, och för att delta behöver du skriva ut och fylla i vår raffle lapp. Fyll i denna lapp och lämna in den till oss i butiken senast onsdagen den 4 juli kl. 18.30. OBS! Tidigare har det funnits möjlighet att hämta raffle lapp i butiken, men denna gång kan vi tyvärr inte erbjuda denna service, så du behöver alltså skriva ut lappen själv från länken på runforshelta.com.

Vinnare kontaktas per SMS fredagen den 6 juli, och behöver köpa sitt par i butiken lördag 7 juli mellan kl 10-13. Legitimation krävs både vid registrering och vinst, och vinnare behöver hämta ut sitt par personligen.

Skorna finns från US 4,5 (EUR 36 2/3) till US 13 (EUR 48), kommer kosta 1999 kr, och det är endast ett par per person som gäller. OBS! P.g.a. hårt tryck på detta släpp kan vi tyvärr inte svara på några frågor på DM, email eller telefon.

Skriv ut raffle-lapp här!

Tack för ert tålamod och lycka till!