Yeezy Boost 350 V2 Butter instore raffle.

24 June 2018, 18:35

Lördagen den 30 juni är det worldwide release för Yeezy Boost 350 V2 “Butter”. Release hos oss på Shelta kommer ske genom en instore raffle, och för att delta behöver du skriva ut och fylla i vår rafflelapp, och lämna denna till oss i butiken senast onsdagen den 27 juni kl. 18.30. Obs! Tidigare har det funnits möjlighet att hämta rafflelapp i butiken, men denna gång kan vi tyvärr inte erbjuda denna service, så du behöver alltså skriva ut lappen själv från denna länken.

Vinnare kontaktas per SMS fredagen den 29 juni, och behöver köpa sitt par i butiken lördag 30 juni mellan kl 10-13. Legitimation krävs både vid registrering och vinst, och vinnare behöver hämta ut sitt par personligen. Glöm inte ta med din rafflelapp om du vinner.

Skorna finns från US 4,5 (EUR 36 2/3) till US 12 (EUR 46 2/3), kommer kosta 2199 kr, och det är endast ett par per person som gäller.

Här skriver du ut din rafflelapp!

OBS! P.g.a. hårt tryck på detta släpp kan vi tyvärr inte svara på några frågor på DM, email eller telefon.

Tack för ert tålamod och lycka till!

Comments are closed.