Yeezy Boost 700 Waverunner instore raffle.

10 September 2018, 11:17

Lördagen den 15 september är det worldwide release för Yeezy 700 i colorway ”Solid Grey/Chalk White-Core Black”. Release på Shelta kommer ske genom en instore raffle, och för att delta behöver du skriva ut och fylla i vår raffle lapp. Fyll i denna lapp och lämna in den till oss i butiken senast onsdagen den 12 septembrt kl. 18.30. OBS! Tidigare har det funnits möjlighet att hämta raffle lapp i butiken, men denna gång kan vi tyvärr inte erbjuda denna service, så du behöver alltså skriva ut lappen själv från länken på runforshelta.com.

Vinnare kontaktas per SMS fredagen den 14 september, och behöver köpa sitt par i butiken lördag 15 september mellan kl 10-13. Legitimation krävs både vid registrering och vinst, och vinnare behöver hämta ut sitt par personligen.

Skorna finns från US 4 (EUR 36) till US 13 (EUR 48), kommer kosta 2999 kr, och det är endast ett par per person som gäller. OBS! P.g.a. hårt tryck på detta släpp kan vi tyvärr inte svara på några frågor på DM, email eller telefon.

Skriv ut raffle-lapp här!

Tack för ert tålamod och lycka till!

Comments are closed.