Information till våra kunder angående leveranser under rean.

Responsen på vår rea denna vintern 2010/2011 har gjort oss extremt glada, och faktiskt även skrämt oss lite grann. Extremt glada av den anledningen att vi under denna rea fått nästan tre gånger mer orders än vi någonsin fått under någon tidigare rea, vilket självklart gör oss glada av försäljningsskäl, men även att ni är så många som uppskattar det vi gör och som är nere med Shelta! Den har skrämt oss lite av den anledningen att vi nu verkligen märker att vi är ett mindre företag rent personalmässigt, och att vi inte är någon stor kläd- och skokoncern med stämpelklocka och typ 100 anställda gubbar i blå overall. Vi vill dock hälsa er alla fina kunder där ute att vi jobbar dag och natt med att få iväg alla era orders!

Några grejer som kan vara skönt för er att veta är detta:

– Beräkna 1-4 arbetsdagar längre leveranstid än vanligt . Tänk på att varken Posten, UPS eller DHL inte skickar på helgdagar, vilket det är gott om nu kring jul och nyår.

– Vi hinner tyvärr inte svara omgående på alla mail som kommer till kundtjänst, utan fokuserar på att få iväg alla era orders först. När vi har hunnit ifatt med alla orders kommer kommer vi svara er alla.

– Ni får 1 st automatisk orderbekräftlese när ni lägger er order på nätet, och sen kommer ni få 1 st bekräftelse via SMS eller email när ni kan hämta ut ert paket.

– Orders inom Sverige skickas med DHL.

– Har ni valt att hämta-i-butik så är det butiken på Andra Långgatan 21 som gäller (alltså inte på Shelta Sneakers nere i city).

Tack för er support och ert tålamod och vi önskar ett GOTT NYTT ÅR från oss alla på Shelta!

heart.jpg

Jag, som ägare och grundare av Shelta vill härmed passa på att ge en stor eloge till Shelta-familjen, d.v.s. Tommi den Finska Tigern, Jessica the Asian Sensation, Aron the Don, Kalle a.k.a. Roger Eld och Henrik Bling för att ni alltid är så fantastiska att jobba med!