Nyhetsbrev.

För er som inte prenumererar på vårt nyhetsbrev så tänkte vi dela med oss här på bloggen… Ni kan även läsa det direkt i vår webshop här.

– – – – – – – – – –

Nyhetsbrev från butiken vi kallar Shelta.

Hej på dig!

Vi tänker inte börja med att skriva hur kasst väder det är utomhus, för vi vet ju redan alla att det är riktigt risigt. Vi tänker heller inte skriva att det bara är en månad kvar till jul. Eller att Göteborg ser ut som en förorenad sibirisk industristad i sitt bruna slask. Nähedu, en dag som den här kommer vi bara med glada digitala nyheter rakt in i din datormaskin eller bärbara mobiltelefon.

Klarna Julkampanj.

shelta.jpeg

Yes sir, precis som det står ovan: Handla i vår webshop idag, men betala inte för prylarna förrän i slutet av januari 2011. Vi samarbetar med Klarna som erbjuder denna räntefria deal för dig som är en kreditvänlig själ över 18 år. Ett ypperligt sätt för dig som vill vara lite likvid under julveckorna.

Shelta presentkort.

overview.jpeg

Ni kan säga vad ni vill, men personen som får ett presentkort och får välja present helt själv, är alltid gladare än personen som fick ett par för korta byxor i present (och då menar vi inte shorts). Det här är ett enkelt sätt att bli populärast i hela släkten. Ett säkert kort helt enkelt (läs Götlaborg…).

Support på telefon och mail.

telefonsupport_3.jpeg

Shelta tar vid där Heta Linjen slutade. Slå oss en pling vardagar mellan 11.00 och 18.00 så löser vi världsproblemen tillsammans, snabbt och enkelt. Har du frågor om våra produkter, din order, leverans, byten, storlekar, matrecept, Beatminerz produktioner fram till 1998, Mike Carroll eller vad som helst så bara lyft på luren. 031-242856 är det magiska numret till Shelta på Andra Långgatan. Vill du snacka Nike kicks, Jordans, södernrap eller NBA-finaler så ring direkt till Kalle på Shelta Sneakers på 031-131361, han gillar att prata i telefon. Om du inte gillar telefoner eller brukar sova vardagar mellan 11 och 18 så kan du även maila oss på support@shelta.se.

Jackor.

overview.jpeg

Nu funkar det inte att vänta med ny jacka längre. Så är det bara. Vi har allt från jättekalla jackor till jättevarma jackor. Och vi har jättemånga.

Footwear.

overview-1.jpeg

Säsongens skodon är nu tillgängliga för dig, dina fötter och marken de ska trampa. Vi har även fått påfyllning av Nike Sportswear´s “Air Force 1 Hiking Boot Pack” som är årets bäst säljande skokollektion hos oss på Shelta.

Mössor.

overview-2.jpeg

Ingen ska behöva frysa om öronen i vinter om vi får bestäma. Vi har ståtliga pompom-mössor för er som vill piffa till det hela på gatan i vinter, hipstermössor för er som drömmer om att jobba som fiskare i Göteborgs hamn (nej, Paddan gills inte), workwearknits för er som hade Big Jim-gubbe (med jeepen och veven) när ni var små, och sen har vi även en hel del helt vanliga fina mössor.

Skjortor.

overview-3.jpeg

Vi har en hel del skjortor sa vi te daj! Börja med att göra ett personlighetstest om vad just du är för skjorttyp, för det finns en hel del skjortheads där ute på marknaden nu som kan förrvirra det hela. Utifrån detta väljer du material, mönster, färg och fit. Låt märke komma sist.

Varma tröjor.

overview-4.jpeg

Nämensåatteee nu är det slut på bokstäver och ord från oss så vad gäller varma tröjor så har vi inte så mycket mer att säga än att en varm tröja bör man ha annars blir man förkyld.

Övrigt.

– Lägg din order senast 22 december kl. 10.00 för att vara garanterad leverans innan jul.

Vår pågående rea hittar du här.

Chrome Bags restock dyker upp i bästa vecka.

– Nytt märke Boundless New York dyker upp i dagarna. Info + preview här på vår blog.

– Nike SB Loon Dunk release med öl och gott i butiken är på gång. Info på skon hittar du här.

– Pete Rock & CL Smooth spelar på Pustervik i december (personaljulfest?)

Kundtjänst på sajten är uppdaterad. Här hittar du svar på många av dina frågor.

Så de så.

ABC ya. We´re out.

– – – – – – – – – –