RockersNYC WHY? mixtape volume 3.

I väntan på att vi får Sean Reveron´s stenhårda vårkollektion “Wild In The Streets” från hans märke RockersNYC levererad till oss på Shelta, bjussas det på en liten teaser 2011 stylee från rockarna. “With this mixtape, we focus on the blunted beats and rhymes of hip-hop’s golden era. This is a head-noddin’, boom bap mixtape that’s putting the flava in ya ear! Features Black Moon, Blahzay Blahzay, Masta Ace, Heltah Skeltah and Shabazz the Disciple.”

För övrigt är vi sjukt stokade på RockersNYC´s “Wild In The Streets”-kollektion som borde landa hos oss någon gång i mars. Vi har fått strikta orders att inte blogga några bilder vilket vi självklart supportar, och ingen info verkar heller ha läckt ut i cyberrymden förutom den här lilla hemliga artikeln. Vi kan dock avslöja att kollektionen är en stor hyllning till L.A. Raiders/N.W.A/svart-på-svart/sent 80-tal/tidigt 90-tal, och alla plagg kommer vara närproducerade i Los Angeles. Har personligen redan förbokat typ ett av varje plagg av kollektionen till mig själv. Stay tuned.

Ladda ner tapet här! (Höger/CTRL-klicka + Spara som)

rreeeee.jpg

Playlist “RockersNYC WHY? mixtape volume 3.”

1. Black Moon: Powaful Impak!
2. Heltah Skeltah: Leflaur Leflah Eshkoshka feat. O.G.C.
3. Mary J. Blige & Smiff n Wessun:
4. Erick Sermon: The Ill Shit (Feat. Ice Cube & Kam)
5. Blahzay Blahzay: Danger
6. Public Enemy: Get The Fuck Outta Dodge
7. Masta Ace: Saturday Nite Live (Feat. Eyceurokk & Lord Digga)
8. Craig Mack: Flava in Ya Ear (remix)
10. Total: Can’t You See (Feat. Biggie)
11. Mista: Blackberry Molasses
12. Portishead: Sour Times
13. Shabazz the Disciple: Death Be The Penalty
14. Cypress Hill & The Fugees
15. BDP: 100 GUNS
16. Volume 10: Pistol Grip Pump Extravagant Dogheart Mix feat. Sean Reveron