Shelta sommar-rea nu live – information

Vår stora sommar-rea både i webshopen och i butikerna är nu live! 40-60% rabatt på en större del av vårt sortiment så det är bara att gå loss. Här förljer lite information:

Leverans innan midsommar
Lägger du din order senast kl. 09.00 måndag 21 juni är du garanterad leverans innan midsommar.

Ont om stålar? Handla på faktura med Klarna Konto!
Skulle du ha ont om stålar kan du använda dig av vår nya tjänst och handla på faktura genom Klarna Konto. Du får då hem ditt paket innan du betalar, och sen har du 14 dagar på dig att betala fakturan.

Info angående rean i markbutikerna.
Rean gäller så klart även i båda våra markbutiker på Andra Långgatan och Södra Larmgatan, men p.g.a. platsbrist hänger en större del av rea-produkterna inte ute i butikerna. Det smidigaste för er som vill handla på rean i någon av våra markbutiker är därför att lägga ordern på nätet och sen välja “hämta-i-butik”. Då reserveras dina produkter och du betalar först när du hämtar ut din order på Shelta på Andra Långgatan 21.