Vintriga Sneakers

Hösten uteblev tydligen. Termometern visar ner mot 0 gradigt på morgonen och det är riktigt jävla kallt att cykla till jobbet. Well… Det är bara att finna sig i det, snart kommer väl snön och västtrafik blir återigen västtragik och slutar köra efter tidtabellen. Häng inte läpp för det. Shelta har ett helt gäng med vinteranpassade sneakers som du kan traska omkring i, vilket väder det än är. Torra fötter och en fulladdad iPod sen är det lugnt! Adidas Tokio Low med Gore-Tex linad upper och grov outer håller dig garanterat torr om fötterna. New Balance M576BBG med en rejäl traktorsula och tjock läderupper. Två renodlade vinterskor i Jordan Winterized Spizike som har mudguard i 100 waterproof och New Balance H754BGY Boot med mudguard i vattentätt material, vintersula och fjällskosnörning. Allt på Shelta såklart!

2 thoughts on “Vintriga Sneakers

  1. Anonymous

    Är tokio low helt i syntetiska material?

  2. Mikael

    Nej, uppern är i mesh och läder med Gore-Tex lining.

Comments are closed.