Shelta insamlingsloppis till Musikhjälpen i P3 den 17 december.

INSAMLINGSLOPPISFLYER.jpg

Vi kommer den 17 december anordna en stor insamlingsloppis på vår bakgård, där alla pengar går till Musikhjälpen i P3. Du kan själv bidra genom att skänka kläder och skor till oss som vi sedan säljer, eller genom att själv fynda på loppisen.

PLATS: Shelta´s bakgård, Andra Långgatan 21, Göteborg
DATUM/TID: Lördag 17 december kl. 11-16

Bjud in dina vänner till Facebook-eventet här!
Shelta på Facebook hittar ni här.

FYNDA PÅ LOPPISEN
Kläder, skor och accessoarer till dam, herr och barn. Du kommer bl.a. kunna hitta kläder och skor från märken som Nike, Adidas, Filippa K, Somewear, New Era, Monki, HM, Penfield, Weekday, Nudie, The Hundreds, Acne, Carhartt, Sneaktip, Levi´s, Lee, Jordan, Nikita, New Balance, Etnies, aNYthing, Billabong, WeSC, Designers Remix, Indiska, Clae, L-R-G, Wood Wood, Undefeated, Milkcrate, Rip Curl, Stussy, DVS, Vans, Alife mm. Hur mycket fina grejer som helst!

LÄMNA IN DINA KLÄDER OCH SKOR TILL OSS
Vi håller nu på att samla in kläder och skor som folk inte längre vill ha. Inlämning sker till oss på Shelta på Andra Långgatan 21 (vard. 12-18.30 och lörd. 12-17). Sista dag för inlämning är 15 december. Vi tar emot allt som faller under kategorin bra kläder och skor, men förbehåller oss rätten att neka vissa plagg. Kläder och skor ska vara i det skick som ni själva skulle vilja köpa dem i.

DJ AMETIST (SVERIGES RADIO/MUISKHJÄLPEN/KÄRLEKSATTACK) & ARON MCFAUL
Vi ska så klart skapa gå julstämning på vår bakgård i sann Shelta-anda, och Ametist Azordegan som tidigare själv suttit i Musikhjälpen-buren kommer och DJ:ar under loppisen. Ametist är bl.a. känd från Sveriges Radio och med sin show En Kärleksattack På Svensk Hiphop på Metropol 93,8. Ametist kommer ner från Stockholm och spelar helt gratis för den goda sakens skull. Tillsammans med Shelta´s egen Aron McFaul (Dillas Corner/Shelta) kommer de stå för loppisens soundtrack.

ALLA PENGAR GÅR OAVKORTAT TILL MUSIKHJÄLPEN I P3
Vi kommer samma kväll efter att insamlingsloppisen är över gå meddela den totala summan vi samlat in och sen gå ner och skänka detta till Musikhjälpen i Göteborg. Allt som blir över och inte säljs kommer vi skänka till behövande.

HJÄLP TILL ATT HJÄLPA
Sprid ordet. Lämna in grejer hos oss. Handla på loppisen. Dela Facebook-eventet med dina vänner. Allt är för en god sak.

MUSIKHJÄLPEN I P3
Musikhjälpen är det ett samarbete mellan SR, SVT och Radiohjälpen och går ut på att engagera lyssnare/tittare att bli givare. Mer info hittar ni på Sveriges Radio här.

SHELTA
Shelta är en butik på Andra Långgatan 21 som sedan 2003 levererar sneaker- och streetkultur via sin butik och sin webshop Shelta.se. Mer info om oss hittar ni här.

FRÅGOR?
För frågor angående insamlingsloppisen hör av er till Jessica på jessica@shelta.se

VÄLKOMNA!