Supra Douglas Boot Waterproof.

Supra har under de senaste åren tänjt på gränserna inom skateboard footwear. Man har tagit genren till en helt ny nivå och idag knäcker Supra både inom renodlad skateboard performance, och som här inom nytänkande sneaker och footwear design, alltid med en street twist. Supra´s Douglas är en boot som verkligen gör jobbet och tar dig genom både våt höst och kall vinter. Vattentät upper med en vädertålig tunga som håller din fot borta från vind, kyla och fukt. Detta är inte allt! För att slippa den ibland obekväma och “stövliga” känslan på en klassisk boot, kommer Douglas innerlinad i neopren som andas och ger en stabilitet och komfort du inte brukar uppnå i den här typen av sko. En Lugz-style sula tar dig genom vilka snödrivor som helst. Rekommenderas av din lokala skoförsäljare.

ImageTransformer-3.jpeg

ImageTransformer-4.jpeg

ImageTransformer-5.jpeg

ImageTransformer.jpeg

ImageTransformer-1.jpeg

ImageTransformer-2.jpeg