Fina skjortor från Dickies.

Dickies släpper sina bästa skjortor på länge. Dickies Sanderson Shirt kommer i både röd/svart och blå/svart, och är den ultimata east Los Angeles chicano-inspirerade flannellskjortan. Rak (inte rundad) nertill, material är i tjock borstad tvåfärgad bomullsflannel, två bröstfickor fram där man svängt flannelen 45 grader, samt rejäla knappar. Som filmen Colors, fast en skjorta. Winning! Den andra skjortan, Dickies Longview Shirt, kommer också i två olika färgställningar. även denna i tjock borstad bomullsflannel med patchade axlar och ärmslut samt fina farfararmbågar. Även påfyllning på Dickies wifebeaters.

ImageTransformer.jpeg

ImageTransformer-1.jpeg

ImageTransformer-2.jpeg

ImageTransformer-3.jpeg

ImageTransformer-5.jpeg

ImageTransformer-6.jpeg

ImageTransformer-4.jpeg

ImageTransformer-7.jpeg

 

Och så Colors trailern nu när vi fått in dessa east Los Angeles skjortor… Och vill ni ful-ladda ner denna maffiga rulle från 1988 så gör det här.

Och låten. Med mannen.