Pete Rock & CL Smooth på Scratch Pustervik tisdag 14 december.

PR&CL_webb.jpeg

Scratch Göteborg levererar den enda julklapp vi behöver i år. En av hiphopmusikens bästa grupper genom tiderna, PETE ROCK & C.L. SMOOTH från Mount Vernon New York, gästar Pustervik tisdagen den 14 december. Det här är lätt en konsert som kommer gå rakt in på Scratch Top-10-lista av alla konserter genom åren. Gruppen gästade ett slutsålt Kägelbanan i Stockholm för ett drygt år sedan, och där talar folk fortfarande om spelningen som en av de bästa hiphopkonserter någonsin. Är ni redo för tidlösa mästerverk som “They Reminisce Over You”, “Straighten It Out”, “I Got A Love”, “The Creator”, “Mecca And The Soul Brother” och “Take You There”? Vi på Shelta är så pepp att vi kommer fira vår personaljulfest till tonerna av Peter Sten & CL Smidig med Scratch på Pustervik denna kväll. Om det funnits en knapp som hette “Rekommenderas starkt” hade vi klickat på den nu. Värmer upp för kvällen gör en annan dynamisk duo – AyesOne & Lövet. Ses där.

Länk till event och mer info på Facebook.