25% på allt hela helgen.

blog25proc.jpg

Efter gedigen medverkan från våra Twitter-followers och Facebook-vänner under fredagen, så släpper vi nu som lovat en special-deal över helgen. Lördag 20 november och söndag 21 november kör vi 25% rabatt på allt på i webshopen (gäller ej varor på rea). Skriv koden “höst” i ordermeddelandet så drar vi av 25% på produkterna när vi hanterar din order på måndag. Obs! I din orderbekräftelse som du får på mail kommer det stå fullpriset, men när vi hanterar och packar din order på måndag kommer vi dra av de 25%. Detta innebär att om du handlar på kort så kommer fullpriset reserveras på ditt konto, men när vi väl drar pengarna från kortet så kommer det vara den rätta summan. Du har även möjlighet att utnyttja Klarnas Julkampanj där du handlar helt räntefritt  idag, men betalar inte förrän i slutet av januari 2011. Dealen slutar gälla klockan 23.59 på söndag. Dealen gäller även i markbutikerna om du uppger koden “höst” i kassan. Happy helg-shopping!

In english:

This weekend 20-21 November we run a special deal campaign at Shelta.eu. 25% off on all products (not products on sale) when you write the code “falldeal” in the order message. Please note that your order email comfirmation will state the full amount without the 25%, but when we process your order on Monday we will deduct the 25% from your product amount. If you pay with credit card the money reserved will be the full amount, but when we charge your card we charge the accuate amount, same goes for Paypal. This deal ends Sunday at 23.59 swedish time. Happy weekend shopping!