Facebook/Twitter-pepp fredag 19 november. Hjälp till att styra upp 25% på allt i helgen!

Det finns inga dåliga skor. Bara dåligt väder. #göteborg

baaad3.jpg

Idag, fredagen den 19 november, kör vi en liten Facebook/Twitter-pepp där ni alla kan delta. Twittra till oss eller Facebooka på vår sida en bild på vilka skor ni bär i detta pissiga väder (det regnar ju alltid i Göteborg så vi får minsann hoppas att ni andra också får ta del av detta låtsasväder). Om vi får över 100 deltagare under dagen så kör vi 25% på allting på webben under hela lördagen och söndagen nu i helgen (gäller på ordinarie pris och ej quickstrikes). Så bli vän med oss på Facebook eller följ oss på Twitter nu så kör vi!

Exempel på bild att Twittra/Facebooka:

bild111.jpg
Nike Air Force 1 High Premium “Hiking Boot Pack”