Bussresebilderna.

Oj så lyckat detta blev. Strictly goodlife.

Den 18 september bjöd vi på Shelta, tillsammans med XXIV-klanen och Nike SB, in 53 stycken trevliga rullbrädesatleter att följa med på oss på en resa med en riktigt stor klassisk buss, typ en sådan som man åkte på klassresa med när man gick i femman. Vår busschaufför Peder (en man sjukt pepp på sitt fordon…) körde sedan runt dessa 53 skrockiga själar till olika skate-spots i Göteborg med omnejd. Mellan stoppen bjöds det på buss-öl samt 200 st smörgåsar som Jessica omsorgsfullt preparerat på Shelta-kontoret. Första stoppet gick till Floda, andra stoppet gick till den svårskejtade hitten i Tuve, och sist stannade vi förbi DIY-spottet vid Truckstoppet på laglösa Hising Island. Stämningen var allmänt hög och vi kände direkt att detta är någonting vi ska göra om.

Talangerna på XXIV har filmat och klippt ihop en video från BUSSRESAN nedan.

Vi på Shelta vill först och främst tacka alla trevliga bussresenärer för en maffig fieldtrip, XXIV-klanen (Snygge-Jeppe, Klanton, Jonas Mossberg, Lil Boosie Badazz, Chipshästen, JL, Matte och Petter) för deras skills to pay the bills, Jugga på Nike SB för alltid gott häng och support, busschaufförernas busschaufför Peder, samt väderguden för att det torkade upp precis när det skulle börja åkas. Sen Shelta´s Bling för att så ansvarsfullt tagit hand om dessa förvuxna ynglingar. Och Jessica för dina mackor så klart.

Foto av Lil Boosie Badazz och Jonas Mossberg.

Uppsamling.jpeg

_MG_6189.jpg

_MG_6170.jpg

XXIV.jpeg

_MG_6204.jpg

_MG_6212.jpg

_MG_6361.jpg

_MG_6371.jpg

_MG_6401.jpg

_MG_6455.jpg

_MG_6478.jpg

_MG_6521.jpg

_MG_6533.jpg

_MG_6587.jpg

_MG_6631.jpg

_MG_6674.jpg

_MG_6691.jpg

_MG_6733.jpg

_MG_6809.jpg

_MG_6828.jpg

_MG_6846.jpg

_MG_6851.jpg

Beast from the east.jpeg

Bromance.jpeg

Broschresan.jpeg

Buslife.jpeg

Bussen.jpeg

Duskussion.jpeg

Fernando.jpeg

Flemming.jpeg

Floda.jpeg

Frontside Flick.jpeg

Hard times.jpeg

Hisings DIY.jpeg

Ingelhammar.jpeg

iPod.jpeg

Jamil.jpeg

Jugga.jpeg

Lads.jpeg

Liften.jpeg

Lurkers 2.jpeg

Lurkers.jpeg

Mr.jpeg

Partaj.jpeg

Peder.jpeg

Permission to rip sir?.jpeg

Petter.jpeg

Plankton.jpeg

Push.jpeg

Regn.jpeg

Return of the mack!.jpeg

Simon.jpeg

Skrapar´n.jpeg

Slomo.jpeg

Smith.jpeg

Smod Mike.jpeg

Smod.jpeg