Nike SB Dunk Low Premium (313170-200) by Theotis Beasley.

Nike SB introducerar nu sin uppdaterade Dunk Pro SB, eller som Nike SB själva säger – “one of the most iconic skate shoes of all time just got better”. Just denna färgställning kallad Bison/Varsity purple är framtagen av Nike SB teamrider Theotis Beasley, och färgerna är inspirerade av Kenny Powers vattenskoter i TV-serien “Eastbound & Down”. Uppdateringar på dessa kicks inkluderar bl.a. snörningsfunktion som skyddar skosnören (som på SB´s Dunk Mid), invikta sömmar på toebox för minskat slitage, utvecklad fit för att undvika hälhalk, undersula med ökat grepp och bättre brädkänsla, samt en innersula med extra Zoom-unit. Det här är kvantfysik i sneakerform. Kommer med katalog/tidning som bl.a. förklarar historian kring Dunk-modellen.

Detta är ett instore-only släpp från Nike SB (vilket innebär att den bara får säljas i butik), så hojta på oss på 031-242856 eller info@shelta.se om du har frågor eller är sugen på den.

Nike SB Dunk Low Premium (313170-200) Instore only!.jpeg

Nike SB Dunk Low Premium (313170-200) Instore only!-2.jpeg

Nike SB Dunk Low Premium (313170-200) Instore only!-1.jpeg

Kenny Powers och hans vattenskoter som stått som inspiration till färgställningen på denna sko…

eastbound-free-13.jpg

Nedan glada miner från Theotis Beasley, mannen bakom colorwayn på dessa kicks…