Infrared.

“Infrared” tuggas på många läppar just nu, och som sagt, dom kommer!

Tredje barnet i Air Max familjen aka Air Max III, som senare blev Air Max 90 vilket föll ganska naturligt då dom släpptes första gången år 1990. Original färgsättningen var white/black/cool grey och såklart infrared och har sen dess varit mycket eftertraktad. För två år sedan, 2008, släpptes dessa åter som ett quickstrike släpp i mycket limiterat antal och och det var ett himla hallå bland alla sneakerheads. Nu detta fina år har man chansen igen, för i samband med Air Max 90’s 20-års jubileum producerar Nike Air Max 90’n i dess original-fodral.
Som tidigare nämnt har vi inget exakt datum, men någon gång under juli är det sagt. Självklart lovar att hojta så fort vi vet mer.
För frågor och mer info på detta släpp maila oss på info@shelta.se eller ring oss mellan 12 och halv sju på 031-242856.
Bilder lånade från eukick.com