Air Jordan 9 (IX)

För några dagar sedan bloggades det om några goa Jordan släpp som kommer finnas på Shelta Sneakers kl.11 och på vår webshop kl.12, nu på lördag 5 juni.

En av modellerna är en Jordan 9 som släpptes första gången år 1993. Samma år som som Michael Jordans pappa mördades, vilket var mycket tragiskt, och då han strax därefter pensionerade sig för första gången, dock vet ju alla att hans basketkarriär inte tog slut där. En liten parantes. Tillbaka till skon så kommer nu Jordan 9 i en färgsättning som heter “powder blue” som är en gammal retro färg.
Förutom den vita läder uppern som möter den blåa midsolen har dessa skor en mycket speciell och detaljerad sula med text skrivet på språk som bland annat, tyska, franska, spanska italienska, japanska och ryska. 23 broderat bak på hälen vilket står för Michaels nummer.
Här nedan är ett litet smakprov för ögat. Njut!
För frågor och mer info på detta släpp maila oss på info@shelta.se eller ring oss mellan 12 och halv sju på 031-242856.