Hiphop & Dancehall Mayhem @ Jazzhuset

Äntligen dags för ett helt galet och succébetonat Hiphop & Dancehall MAYHEM! Vi har som vanligt skramlat ihop västkustens bästa sound och Djs som är fördelade på TVÅ DANSGOLV.

Men dessutom firar vi att VANESSA LIFTIG släpper sin underbara singel Step To It. Under kvällen visar vi videon till samma låt. Strax efter midnatt kör Vanessa några låtar LIVE tillsammans med bl.a RICO WON och JEREMIAH fr ST.

DESSUTOM lirar DJ FOOLISCH fr KILLA CLOWNS, ROUGH LYNX, FUNKY C (Calle P) och ROBERT EARL från SHELTA. Allt mellan Hiphop, grime, dancehall och funky house kommer att pumpa på de båda golven. Allt detta till ynka 100 spänn. GUD va BILLIGA vi är! Kom i tid. Vi LOVAR att det blir fullt!

LIVE: (på scen ca 00.00)
Vanessa Lifitg
feat Rico Won
& Jeremiah (ST)
+ ev fler!