Vans.

Off the Wall!
Smarrig leverans från Vans häromdagen som nu ligger uppe på nätet. Många fina styles som passar dem flesta. Vad sägs om Half Cabs, Eras, Del Barcos och en hård Chukka Low.

Det kom tre olika Eras, en riktigt smarrig Red/Navy som bjuder på all suede. En Navy/Yellow i lite småsvenska färger som passar lika bra in på en svärmorsmiddag som en brölfest på midsommar. Sedan för den lite mer inbitna San Diego skataren släpper dem för sitt “City Pack” just en Era för den vackra staden i väst. Siluetten av Carlsbad gap och Carlsbad stair på innersulan ser riktigt fett ut.

DSC_0171.jpg

DSC_0230.jpg

DSC_0191.jpg

Den gamla klassikern Half Cab från Steve Caballero som kan vara typ världens mest sålda skatesko(?) kommer på re-stock till oss. En klassisk svart version och en i mörk navy. Sitter som ett smäck till ett khakis med tungan över byxorna. Klassisk skatesko när det är som bäst, båda i suede.

DSC_0201.jpg

DSC_0222.jpg

Vans Chukka är enligt mig en av deras skönaste och cleanaste modeller, sitter gött på foten, lagom tjock tunga, struntar man att lacea översta hålet får man fin plats för att lägga jeansen under tungan. Iallafall kommer den i en sjukt hård black/black version.

DSC_0207.jpg

Från att komma från hårdrockar chukkan går vi över till den inte helt dumma Del Barco som känns riktigt stilig för lite varmare sommardagar. Ett par upprullade chinos eller bara ett par cleana mörkare shorts känns som gjutet för dessa. Snön kan väl sluta nu så man kan börja vandra i tygskor igen, hur som helst två färger. Navy och Svart, stabilt.

DSC_0239.jpg

DSC_0254.jpg

Allting ligger uppe på weben och kan lättast köpas i butik eller via denna länken.