Nike. It’s a spring thing!

Öh, var ska vi börja?! En sautans stor leverans från Nike har nått oss på Shelta, så vi tar det från början och ner…

Nike’s modell Dunk High har fått sig en liten föränding då man stoppat in Zoom Air sulan som vanligtvis innan bara suttit på Nike SB dunksen. Här kommer dessa i två färgvarianter i riktigt stilig gradient rosa-lila och svart-grön-blå-gul med svarta partier och gråa partier. Båda är helsyntetiska. Här kan du lägga vantarna på dessa!

En av 1987’s stolthet. Nike’s Air Max 1 i fyra RG (Riktigt Goa) färger. Vad sägs om klassisk svart, mintgrönt, scuba blå och lila med detaljer i varandras motsatser. Dessa är också helsyntetiska. Ta en titt och känn vårkänslorna sprudla!Vi fortsätter i vårens tecken och springer vidare till två lika fina klassiska Cortez, den modell som bland annat Tom Hanks sprang mycket och väldigt snabbt i filmen Forrest Gump. Nu i mint och lila versioner, båda i nylon och till den lite mindre foten. Ett måste måste måste!

Nike’s Air Structure Triax 91, en av många skor som har otroligt mycket valmöjligheter i färg och design om man tittar på dess olika partier som finns på hela uppern. Denna gången kom den i en riktigt vass kombo där man lekt med både material och färger. Svarta partier mocka som varvas med svart polka-dots liknande grov mesh, tillsammans med detaljer i riktig knall rosa och orange, en clean midsole i grått som bryter av och en svart swoosh i patenterat läder. Välarbetad? Ja! Och vi älskar’t!
Här finns mer bilder och kanske din storlek…
Ingen har väl missat att OS dragit igång? Perfekt tillfälle att dra på sig ett par OS-inspirerade Dunks och heja fram Sverige. Upper i navy läder och vit grovt vaxad canvas, sula i rött och guld som matchar skosnörena och tungan. Vän med Nike’s Air Max 90 som också har samma färgkälla. Checka dessa här innan OS är slut. Goldiggah’ oh yeah!
Som sagt stor leverans, S T O R! Vi lovar att uppdatera er så fingrarna blöder på tangetborden. Det finns mycket mer här på webben och självklart i våra butiker. Men nu får ni hålla tillgodo tills imorgon. Enjoy!