QS släpp X-Girl x Nike Blazer Mid.

Japanska tjej märket X-Girl är inga nya rävar i sneakers gamet och har haft chansen att göra collabs med många olika märken under åren. Deras senaste samarbete är nu tillsammans med Nike Sportswear där dom gjort modellen Blazer Mid till två riktigt goa disco kulor! Den ena kommer i svart och den andra i silver, båda har svart swosh och detaljer i pattenterat läder och kommer med silver snören. Jag finner inte riktigt ord för hur bra jag tycker dom har gjort den här collaben. Glitter och Blazer Mid, OM jag gillart?! Så för er som inte fick nog av Nikes förra glitter succé, metallic packet, eller för er som inte hann rycka ett par;
Nu på fredag den 12 februari kl. 11.00 släpper vi detta exklusiva Quickstrike pack på Shelta Sneakers på Södra larmgatan 18 och kl 12.00 på webben. Missa det inte för guuds skull! Disco-unts-unts-unts!