Skateboard Historia 101

På dagens a la carte tänkte ja bjuda på en munsbit skateboard historia till alla mina skate-skallar. Ja hoppar över hela fisk-brädor, Natas, Matt Hensley och Tony Tråk old school tjötet och hoppar in nån stans i mid school eran. För va fan handen på hjärtat alla retro old school skäjtare det va i mitten skolan skateboard började bli snyggt och intressant. Jag kan hålla med om att dom minimala hjulen i kombination till maximala byxor inte gjorde så så bra i fisheyet..
Jag kunde inte välja ett klipp så först ut i skateboard historian får bli Gino Iannucci och Kareem Campbell från en av mina favorit filmer World Industries 20 Shot Sequence från 1995.
Rulla bandet…

One thought on “Skateboard Historia 101

  1. Anonymous

    Kalapalkdob [url=http://wiki.openqa.org/display/~buy-differin-no-prescription-online]Buy Differin no prescription online[/url] [url=http://wiki.openqa.org/display/~buy-buspar-without-no-prescription-online]Buy Buspar without no prescription online[/url]

Comments are closed.