Coming From Where I’m From

Back in the days when I was young, I’m not a kid anymore but some days I sit and wish I was a kid again. För att veta vart man ska måste man vet vart man kommer ifrån. Jag vet precis när mitt intresse för sneakers började. Det var i fjärde klass. Jag var på Team Sportia i Nordstan och fick syn på Denver Nuggets-spelaren Dikembe Mutombos signature shoe. Jag tjatade på min mor i säkert två timmar innan hon gav med sig och köpte skorna till mig. Sen dess var jag helt fast. Under 1990-talet i mina kvarter, var det inte snack om Air Max 1 eller Jordans. Vi levede under kickerseran och ville bara ha svartvita turf/basketskor med spännen och stora logos. Här är ett urval av de enligt mig fetaste skorna från den tiden.

1. Nike Air Barrage Marshall Faulks Signature

2. Nike Air More Uptempo Pippen Signature

3. Reebok Shaqnosis Signature

4. Fila Grant Hill Signature

5. Adidas Dikembe Mutombo Signature

6. Nike Air Pippen Signature

One thought on “Coming From Where I’m From

  1. info

    Pippen,Faulk och Grant Hill är ju klassisker i kickers värdlen!! Grymma

Comments are closed.