Sometimes är tillbaka – smygpremiär torsdag 8 oktober @ Club Social

Japp, min favoritklubb (inte alls partisk, hehe..) Sometimes är tillbaka mina vänner, och jag citerar min partner-in-recordspinning JayStarSeven för att ni ska känna vibben:

“Sometimes solida DJ-trio bestod ursprungligen av Seen (Handle With Care), JayStarSeven (Secret Garden, Puzzle), Digga (Shelta/Supermarket). Vi började varje torsdag på Lokal och fortsatte att köra klubbkvällar på Styrbord Babord samt Uppåt Framåt och är nu inne på vårat tredje år. Efter ett litet uppehåll är vi under hösten tillbaka varje torsdag på Club Social. Vi tar upp det ursprungliga konceptet från starten på Lokal och serverar ljuv musik passande ett oprentantiöst torsdagshäng med våran favoritbartender Tom Surma’s väl valda viner och annan berusande dryck. Då Digga mestadels spenderar sin tid i BoogieDownMöllan för tillfället steppar Martin Cosmo (GetUp!, Frmt, Puzzle) in och gör Sometimes till en kvartett!”

Kolla in eventet på Facebook här