Belgisk flava från Azer…

Sitter på tåget mellan Malmö och Göteborg. Från att jag varit ovanligt planerande och uppstyrd och bokat sittplats på ett fintåg, så levererar SJ ett hårt försenat godståg där jag får sitta på en brits som helt glömt innebörden av ordet ergonomisk. Till saken hör att jag tjugo minuter senare blir bortkörd från denna Amistad-steelo trädyna. Bra som dålig SJ-service, så är ändå tågresor alltid perfekta för att lyssna genom album eller mixar som man inte riktigt hunnit sätta sig in i. Hade denna gång planerat ta mig genom två tre stycken mixar under min 2,5 timmars resa från Malmphis till Feskebyn, men det slutade med att belgaren Azer’s mix som han satt ihop för Moovmnt.com fick gå på repeat. Kan ibland tycka att mixar som representerar hela hiptronica-soulknaster-postdilla-stonesthrow-vibben kan bli aningen pretto och lite för rätt i tiden, men denna mix är så enkelt smakfullt ihopsatt och Azer skapar ett smakfullt soundtrack mer än en bara en mix. Ladda ner, stoppa i lurarna och feel the vibe som Diamond D sa… Och glöm inte kolla in både Azer’s egna blog och Moovmnt för frekvent bloggande av tajta mixar. 

Playlist:

Luigi – Gratitude
Mike Slott – Home
Floating Points – For You
Harmonic 313 feat. Steve Spacek – Falling Away
The Louie Gee Ensemble feat. Monique Harcum – You Belong With Me
Dj Mitsu feat. Jose James  – Promise In Love
J Dilla – Coming Back
Flying Lotus – Mages Sages (Instrumental)
fLako – Yeayeayea
Cupp Cave – Quarth
Onra – My Comet
Dizz1 – Konotakosuke
Last Order – Summertime
Fella Cutie – Water No Get Enemy (Unreleased Edit)
Karriem Riggins – I Want You (Remix)
Jack High – Earth Changes
Exile – It’s Coming Down
Madlib The Beat Konducta – The Electric Zone (Long Version)
Bullion – Are You The One
MED – Soon Find Out
Nosaj Thing – 1685/Bach
Hudson Mohawke – Rising 5
Dyno – Nfoor