Shelta & Scratch presenterar Aaron LaCrate (Milkcrate Athletics/Baltimore/NYC) lördag 26 april

BODYMORE MURDALAND är namnet på Aaron LaCrate´s Europa-tour där han tar inte bara tar med sig sina magiska DJ-skills utan även en utställning av foton från Baltimore´s i början av 90-talet. I samband med att vi tar in Aaron´s egna klädmärke Milkcrate Athletics, har vi tillsammans med Göteborgs finest Scratch bokat honom lördagen den 26 april på Kontiki Slottskogen (som för inte så länge sedan fått både nytt dansgolv och ljud). Aaron LaCrate kommer även göra en instore-spelning hos oss på Shelta där vi kommer ställa ut Milkcrate Athletics nya kollektion plus back-in-the-days-foton från B-More. Tiden för instorespelningen är för tillfället satt till kl. 16.00 på lördagen, men kolla igen när det börjar närma sig då allt ska klaffa med tåg, flyg och hundsläde… För övrigt kan vi väl säga att Aaron LaCrate är en otroligt tajt super-DJ och som sedan länge sätter Baltimore och New York på kartan med sina upp-pitchade beats som osar både klassik öst-kust och Miami. Han har nyligen varit ute på turné med Ed Banger´s Busy P och Mark Ronson, deejayat åt Rakim och remixat åt legender som Masta Ace och Ghostface Killa. Kolla in hans blog så inser ni kalibern på denna glada varelse.

Aaron LaCrate/Milkcrate Athletic Blog
Aaron LaCrate MySpace
Milkcrate Athletic official homepage

Klicka för större bild…

==================================
Shelta & Scratch GBG presenterar
Aaron LaCrate (US) (Milkcrate Athletics/Gutter Music)
@ Kontiki Slottsskogen (www.kontiki.nu)
Lördagen 26 april, 20-02, 18 år, 80 kr
Instore spelning och fotoutställning på Shelta samma dag kl. 16.00
==================================