Ladda ner en ond mix från Flying Lotus…

Under en sen natt med sedvanlig insomnia (vilket alltid resulterar i timmar av MySpace-surfande…) hittade jag en mix Flying Lotus gjort på BBC´s Radio 1 förra året. För er som haft oturen att missa denna wonderchild är Flying Lotus mannen som sliter sönder, splittrar och spränger i tusentals bitar, filtrerar genom rostiga filter, smutsar ner, tweakar och pillar på alla analoga och digitala rattar och reglage som finns att tillgå i hans studio i Kalifornien. Hans gammelmoster är ingen mindre än den spirituella och tyvärr nyligen avlidna Alice Coltrane (vars album “Journey In Satchidananda” för övrigt är helt fantastiskt…), och visst känner man jazzådran genom hans nästan miljöfarligt nedsmutsade organiska produktioner. Gillar du Stones Throw´s Baron Zen-släpp slash brittiska Burial slash Madlib´s Yesterdays New Quintet slash Super Mario Bros på ett gammalt Nintendo slash Blu & Exile slash Prefuse 73 slash Dilla´s Donuts slash allt som kan relateras till soundtrack åt nedladdade svartvita filmer om sönderbombade slagfält, så är det här något för dig. Personligen tycker jag detta är så ill att jag inte finner ord. Ladda ner mixen här.