Yo! MTV Raps x Puma preview @ Hypebeast

Hypebeast har idag postat grundligt om den uppkommande Yo! MTV Raps x Puma kollektionen. Släppet är en sequel på förra årets Yo! MTV Raps x Puma Clydes, och denna gången är kollektionen dedikerad Doctor Dre & Ed Lover (som hostade Yo! MTV Raps mellan 1988 och 1995), MC Shan (som bl.a. hade verbal beef med KRS-One om huruvida det var Queens eller Boogie Down Bronx som var hiphopens högkvarter), Big Daddy Kane (old school legend som även var ghost writer för artister som Biz Markie och Roxanne Shanté) samt beatboxgeniet Doug E. Fresh. Dessa limiterade sneakers med tillhörande t-shirts och track jackets släpps på väl utvalda butiker världen runt kring den 15:e september, och då även på Shelta så klart. Klicka här (Doug E Fresh, Big Daddy Kane, MC Shan, Doctor Dre & Ed Lover) för att kolla in Hypebeast´s omfattande post om detta släpp. Bilder från Hypebeast.