Shelta Sneaker Market 17 Mars 2018 på Auktionsverkets Kulturarena.

shelta_sneaker_market

SHELTA SNEAKER MARKET
LÖRDAG 17 MARS
AUKTIONSVERKET KULTURARENA, TREDJE LÅNGGATAN
KL. 14.00-19.00
GRATIS ENTRÉ

VILL DU STÄLLA UT OCH BOKA BORD? SE INFO LÄNGRE NER!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vi på Shelta har teamat upp med bl.a. Fila, Puma, Diadora, Jason Markk, Vans, Mitchell & Ness och Plug Me Please och bjuder härmed in till Shelta Sneaker Market, detta året i en större XXXL version! Vi uppdaterar förra årets succé och har bokat Auktionsverket Kulturarenas stora och ljusa lokaler på Tredje Långgatan i Göteborg. Lördagen den 17 mars är helt tillägnad sneakerkultur och du kommer kunna sälja, köpa, byta och ställa ut sneakers, träffa andra sneaker- och streetwearheads och skåda gedigna samlingar. Jason Markk sneaker cleaning pop-up, Fila pingpong tournament, Diadora heritage utställning, försäljning av provkollektioner, Vans bjuder på våfflor, DJs, goodie bags mm.

Puma och Shelta står för efterfesten med hemlig line-up som ni inte vill missa (separat event kommer)!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

INFORMATION FÖR DIG SOM VILL DELTA GENOM ATT HYRA BORD!

– Shelta Sneaker Market pågår mellan kl. 14.00-19.00. Säljare/utställare får tillgång till borden kl. 12.00 och behöver vara klara för start 14.00.
– Fokus ligger på sneakers och streetwear men självfallet är andra saker som tillhör kulturen tillåtet att ha med. Sneakers, allt från retro, deadstock, vintage, splitter nya. Kläder och accessoarer i form av street/sportswear och high-end, gammalt som nytt. Skateboard, cykel, samlarleksaker, vinyl, merch, tapes, använd bara sunt förnuft.
– Man kan vara flera säljare på ett bord, men endast ett namn står för bokningen.
– Du som säljare/utställare tar hand om dina eventuella överblivna kartonger/skräp och ombes lämna din plats i samma skick som när de kom dit.
– Shelta Sneaker Market är först och främst till för privatpersoner, men driver du ett företag/varumärke och är intresserad så skicka ett mail till leon@shelta.se så kan vi säkert lösa nåt gott.
– Ta med egna eventuella klädhästar och galgar.

Pris bord: 200 kr/st (du kan boka hur många bord du vill)
Mått bord: 170 x 80 cm

Boka och betala för ditt/dina bord här: http://shelta.se/products/brand/shelta/shelta-sneaker-market-17-mars-2018-bordsbokning

Vi har många platser, men det är först till kvarn som gäller. Ju tidigare du bokar ditt bord ju bättre plats får du. Notera att ditt bord inte är bokat för än du får bekräftelse på bokningen och betalningen är genomförd. Har du några frågor så ställ dem gärna direkt i Facebook-eventet eller maila till leon@shelta.se!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Vi ses lördagen den 17 mars!

/Shelta crew