Shelta x Kappa Football Tournament May 7th.

shelta_kappa_flyer_650

 

För andra gången bjuder vi på Shelta upp till fotbollturnering lördagen den 7 maj, denna gången tillsammans med throwback sportswearmärket Kappa. Med lag från bl.a. Our Legacy, Yaki-Da, VHG7, L´Homme Rouge, Djungeltrumman och danska Le Fix, kommer vi kombinera sport med party. Först med en release på Shelta, sedan fotbollsturnering på Klubbhuset Sporthall vid Centralstationen i Göteborg, och sist men inte minst en efterfest på Yaki-Da!

Vi lovar full fest på läktaren, full fart på spelarna på plan, en stenhård domare, och vår MC host Racklass kommer hålla stället i gungning från början till slut. Ni är alla välkomna att skapa stämning på läktaren när lagen battlar om titeln!

Självklart avslutar vi med efterfest på Yaki-Da, där Shelta Crew spelar skivor i kaffebaren mellan 23 och 01. Alla ni som kommer och hänger med oss på läktaren får armband som ger er fri entré på Yaki-Da på kvällen!

I samband med turneringen släpper vi vår Kappa x Shelta ”FC” collabo. Kollektion är tillägnad 80- och 90-talets soccer fashion, då italienska Kappa var vrålhett både på läktaren och på klubben runt om i Europa. Kappa som authentic retro sportmärke gör 2016 stark comeback, och med denna kollektion som släpps exklusivt på Shelta vill vi highlighta detta råa varumärke.

16.00-17.00
Shelta x Kappa ”FC” Collection releasehäng på Shelta
Release och visning av kollektionen, god dryck, bra musik och gott häng i gäng.

18.00-21.00
Shelta x Kappa Football Tournament på Klubbhuset Sporthall
Party på läktaren, MC Racklass, intensiva matcher

23.00-01.00
Shelta x Kappa efterfest på Yaki-Da
Full fest med Shelta Crew i Kaffebaren

Välkomna alla!

#sheltaxkappa
#shelta