Shelta & Carhartt presenterar: PROFESSOR P & DJ AKILLES live on stage på Oceanen fredag 13/11

Tillsammans med Carhartt WIP har vi på Shelta glädjen att få presentera Professor P & DJ Akilles live på Oceanens Scen! Klicka här för Facebook-event!

proandakflyer

Sedan 2006 har denna kritikerrosade duo hållt fanan högt på den skandinaviska hiphop-scenen. Professor P & DJ Akilles har blivit uppmärksammade världen runt genom bland annat “Maintain EP” (2010), “The Realism” (2012), ”Brews & Good News” (2013) och aktuella ”All Year, Every Year: Winter” (2015). Med en inövad live-show fylld av oväntade inslag och svåra detaljer har Pro & Ak blivit kända för sitt väloljade samarbete DJ och rappare emellan. De har varit förband till amerikanska hiphop-akter såsom De La Soul, D.I.T.C., Talib Kweli, Onyx, The Underachievers samt Flatbush Zombies, och duon har släppt musik tillsammans med A.G. (D.I.T.C.), Blu (Blu & Exile), Sadat X (Brand Nubian), Rah Digga (Flipmode Squad), Promoe, Adam Tensta, Daniel Adams-Ray, Cleo och Timbuktu.

Vad: PROFESSOR P & DJ AKILLES live on stage
När: Fredag 13 november klockan 19-01 (på scen ca 21.00)
Var: Restaurang Oceanen, Stigbergstorget 8
DJ´s: Shelta Massive + squad
Entré: Fri entré med biljett. Biljetter hämtas ut på Shelta fr.o.m. måndag 9 november kl. 12.00. Obs! Begränsat antal! Först till kvarn…
Ålder: 20 år (leg)

Baren och restaurangen på Oceanen öppnar redan kl. 19.00, men Oceanens Krog som ligger vägg-i-vägg öppnar redan kl. 17.00.

Välkomna!

/Shelta fam