Vinylmarknad på Shelta – Record Store Day 26/4.

650650000

Lördagen den 26 april är det Record Store Day i Sverige, ett årligt event som sedan 2008 ämnar främja fyskiska skivformat, lokala skivbutiker och kärleken till vinyl. På Shelta är vi lyckligt lottade, för på Andra Långgatan huserar idag tre stycken relevanta skivbutiker med fokus på vinyl.

För att inspirera kring vinyl- och klubbkulturen i vårt älskade Göteborg kommer vi därför hålla en vinylmarknad på Shelta lördagen den 26 april kl. 11-16. Detta innebär att vi kommer bjuda in er vinyl-lovers att sälja och handla skivor på vår bakgård på Andra Långgatan 21. Som medverkande betalar man inget, allt är gratis. Vi står för kostnaden för bord om man vill sälja, och det finns inget minimum på hur mycket vinyl man tar med sig (en crate eller mindre räcker gott). Sten-Anders, som vi kallar honom (en av Göteborg´s mer inbitna cratediggers), kommer DJ:a från sitt portabla rymdskepp, vår vän Fausto kommer dit med sin espressovagn och bjussar på gratis espresso, och vi kommer även bjussa på lite dricka av det kallare slaget.

Är du sugen på att vara med och sälja vinyl så hör av dig till oss på Facebook, med hur många backar du planerar ta med dig så bokar vi in dig på ett gratis bord (räkna att 1-4 backar per 1/2 bord). Det enda du behöver göra är att ta med dig själv och lite vinyl du kan tänka dig kränga. Blir bra häng i gäng för en viktig sak! Har du vänner som du vet vill joina in så bara sprid detta event. Puss och kram på er cratediggers och vinyl-lovers!

När: Lördag 26 april kl. 11-16
Var: Shelta´s bakgård, Andra Långgatan 21

Välkomna!

Record Store Day är ett samarbete med Pripps Blå.