Levi´s Skateboarding FW13 fit guide by Shelta.

Vi satsar stort på Levi´s Skateboarding´s jeanskollektion. 140(!) års gedigen denimhistoria och jeansutveckling, i kombination med perfekta fits och bra tvättar, väger tungt. Vi har plåtat denna fit guide/lookbook på vår bakgård för att ni lättare ska få en överblick över kollektionen och de olika modellerna.

Levi´s Skateboarding denim jeans består av tre olika fits:

510 Skinny Fit: Tajtaste modellen, skinny fit, skinny ben, 13,5” leg opening.
511 Slim Fit: Slim fit, aningen tapered (avsmalnande) ben nertill, 14,5” leg opening.
513 Slim Fit: Slim fit, straight/raka ben, 15,5” leg opening

Materialet i alla modeller består av slitstark Cordura denim blandat med Lycra T400 som adderar stretch.

Om du inte har möjlighet att komma till butiken och testa ett par, så kan du enkelt hitta storleken som passar just dig genom att kolla in vår storleksguide på respektive produkt. Vi har själva mätt varje storlek så att du ska kunna jämföra med andra jeans du har hemma som passar just dig. Har du ytterligare frågor kan du alltid maila oss på support@shelta.se eller ringa oss på 031-242856.

Klicka på respektive bild för att komma till produkten i vår webshop!

511rigid

513pier

513feeble

511mid

511pig

510

Levi´s Skateboarding FW13 Promo nedan…