Le Fix spring 2013 lookbook by Shelta.

Le Fix växte fram i utkanterna av Köpenhamns kultur- och konstscen, och redan 1999 kände man att det var dags att bevisa för världen att Köpenhamn var mer än den lilla sjöjungfrun. Den tajta crew av människor som ligger bakom Le Fix verkar och arbetar kontinuerligt i olika projekt som i sin tur leder till klädlinjen vi nu har glädjen att presentera här på Shelta. Le Fix har tagit Köpenhamn med storm, och har stora delar av stadens scen on lock med sin ständigt växande butik, sin tatueringsstudio, konstgalleri och träsnideatelé. På Shelta är vi alltid peppade på att kunna presentera märken som växt fram ur ärlig passion, och Le Fix är precis ett sådant märke, realness. Här är vår lookbook för första vårleveransen, plåtad av vår egen Jonas Mossberg.

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14