Uslu Airlines afterwork & nail polish 1 mars på Shelta.

Välkommen att prova massor av olika kulörer på nagellack från Uslu Airlines! I samband med releasen av nagellack från Berlin-baserade styr vi upp en liten klassiskt go fredags-afterwork i butiken på Andra Långgatan. Ni vet hur vi gör det på Shelta, kall dryck, magnifikt bra musik och gott snack.

Bakom Berlin-baserade Uslu Airlines står make-up artist Feride Uslu och Jan Mihm. Med sina kreativa kulörer och en vida uppskattad kvalitet, bryter Uslu Airlines sedan 2003 varje dag ny mark i en prestigefylld kosmetika- och modevärld. Varje nagellacks kulör får sitt namn från olika flygplatser runt om i världen, och man gör colabs med allt från lokala konstnärer till DJ´s till Bernhard Willhelm, Montana Cans och Nike. Nagellacket torkar fort, håller länge, fyller ojämnheter och lämnar en jämn och stilig yta.

Här hittar ni Uslu Airlines i vår webshop!

Tid & plats:
Shelta, Andra Långgatan 21
Fredag 1 mars kl. 17.00-18.30

Event på Facebook/OSA

Obs! Ni behöver svara JA på detta event för att ha en bekräftad plats.

Eventet är ett samarbete med Uslu Airlines och Pripps Blå.