Bilder från ON YOUR WAY OUT!

Fredagskvällen kom och Way Out West nästan tömde Göteborgs gator på folk, och ett vakuum infann sig i sommarvärmen längs Andra Långgatan. Men på Shelta hade vi riggat med espressobar på gatan, en DJ-setup med den där sliskiga fonken, samt ett gäng kalla till alla med törst – ett laidback eventhäng vi valde kalla ON YOUR WAY OUT.

Varje gång vi har happenings som detta på Shelta så pratar vi efteråt om hur goa och fina människor det är som kommer och supportar och hänger med oss. Big like på alla er alltså, varje gång! Superstort tack till Anders/DJ Al med sin boogiesoul och alltid inspirerande selections av tunes, stort tack till Fausto med espressobaren och gott kaffe, Petter Pustina för de fina bilderna, och stort tack till Nils på Carlsberg!

Nedan några utvalda bilder från eventet. Du hittar alla bilder på vår Facebook-sida här.

Vi ses snart igen!

/Jessica, Aron, Jens, Tommi, Jonas och André på Shelta

De flesta bilderna är tagna av Petter Pustina, alla de bra i varje fall.