XXIV presenterar Waste of Tape filmpremiär.

Så ja. Ekedalsgatans finaste XXIV är nu redo att bjuda in till spelfilmskalas. Shelta kommer självklart vara där både i kroppslig och själslig form.

XXIV presenterar Waste of Tape:

Det har blivit dags att rendera närmare tre års material och tragglande, vilket i sin tur kommer att firas i form av en filmvisning med tillhörande fest på Vansinnet, i Göteborg, lördag den 16:e Juni. I detta fullängdsalster kommer vi bevittna tricks och diverse manövrar från följande skateboardentusiaster: Martin ”Svarten” Gustafsson, Jake Lewis, Peter ”Hästen” Lundqvist, Klanton Isaksson, Jesper Lindgren, Ante Falk, JL, Niklas ”Duscharn” Larsson, Mattias Maxe, Jonas Mossberg & Henrik ”Bling” Svan med backup från namn såsom: Jugga, Koffe Hallgren, Günes, Ulph, Mario, Slomo & John Romo för att bara nämna några..

Vi sparkar igång runt 8-blecket – kom i tid för bra plats på första parkett, alternativt en vip-plats i baren brevid Svarten och Bling. André/Digga från Shelta kommer vända vax under kvällen, så förvänta er en handfull fina bitar till en gemensam välstämd hinkarstil.

Förköp existerar EJ, men om budgeten din tillåter medtag av kontanter kan detta vara till rekommendation.

Willkommen!

xxxxiiiivvvv.jpg