Pärlplatte-workshop och Dee & Ricky x PONY sneakerrelease på Shelta 8/12.

Dags för pyssel och sneakerrelease på Shelta!

deeerickyflyer.jpg

Pärlplatte-event på Shelta
Torsdagen den 8 december släpper vi som den enda butiken i Sverige det lekfulla och mycket limiterade PONY x Dee & Ricky sneakersamarbetet. Vi spinner vidare på den färgglada och kreativa pyssel-känslan som Dee & Ricky förmedlar med detta släpp, och bjuder samma kväll in er alla att komma och designa pärlplattor i butiken efter stängning. Det är ju ändå jul snart, så vi kände att det var dags för pyssel, gott häng, god dryck och butiks-skrock med våra Shelta-vänner. Pärlor, plattor, dryck och strykjärn finns på plats. Snyggast pärlplatta vinner ett exemplar av det limiterade sneakersläppet. Välkomna alla att delta!

Facebook-eventet hittar ni här!

Dee & Ricky
Dee & Ricky är två streetkreativa och finsmakande New York-hipsters kända för sina lekfulla projekt med bl.a. G-Shock, LEGO och Marc Jacobs, och nu PONY. Kolla in deras blog på Hypebeast där man kan följa deras galenskaper, eller gå in på deras egna sajt för att connecta.

Nedan lite av Dee & Ricky´s alster…

dee-and-ricky-eat-your-heart-out-1.jpeg

afbeelding-5.png

dee-ricky-blunt-heart-brooches.jpeg

PONY x Dee & Ricky
Sneakerreleasen består av två skor som kortfattat kan förklaras se här: En PONY Slam Dunk Mid med en ullig upper som du kan customiza själv med hjälp av det multifärgade alfabet och PONY-loggor i kardborrefilt som kommer med skolådan. Den andra skon är en PONY Topstar Low med upper i multifärgat leopardmönster, en lurvig orange PONY-stripe och innerlining i skinn. I dessa dagar när limited edition-stämpeln ibland kan kännas lite överdriven, är det väldig kul att som butik få presentera en så här genomtänkt och bra colab, som dessutom verkligen är extremt limiterad. Övriga butiker i Europa som kommer släppa denna sko är bl.a. Collette i Paris och Concrete i Amsterdam. En mer utförlig berskrivning av släppet hittar ni här.

glas.jpeg

both.jpeg