Mishka NYC fall 2011 delivery 1.

Första höstleveransen 2011 från Brooklyn´s freaked out street-neo-punk-doomster-party-comicart-heads på Mishka har nu landat på Shelta. Mishka NYC gör oss sällan besvikna och väljer även denna säsong att inte följa strömmen och den ibland uppenbara trenden inom bra streetwear. Med utgångspunkt från sin butik på 350 Broadway i Brooklyn, New York, droppar de otroligt tunga pieces som vi är stolta över att kunna representera här hos oss på Shelta. Denna första leverans (av totalt tre släpp denna höst), består bl.a. av den efterlängtade collaben med skivbolaget Mad Decent som håller det nere för artister och DJ´s som L-Vis 1990, Diplo, Dillon Francis, Rusko, Derek Allen, Dave Nada och Bosco Delrey. Deras crewneck kallad Damaged är enbart tvärfet, och flannelerna de presenterar behöver vi väl inte ens gå in på vid det här laget. Även två nya tvättar på deras bestseller-denim Dmitri. i nästa vecka väntas vi den abdra leveransen bestående av Starter x Mishka snapbacks, pompom beanies, slipmats, ölglas (ja du läste rätt), 5-panels, halsdukar, samt även deras collab med den lagom provokativa brittiska neo-folk/post-industrial-punk-gruppen Death In June och deras frontman Douglas P. Allllll that, och här hittar ni Mishka NYC på Shelta. Nedan lite godbitar.

ImageTransformer-6.jpeg

ImageTransformer-8.jpeg

ImageTransformer-4.jpeg

ImageTransformer-10.jpeg

ImageTransformer-9.jpeg

ImageTransformer-1.jpeg

ImageTransformer-7.jpeg

ImageTransformer.jpeg