Way Out Fesk på Shelta Andra Långgatan fredag 8/12.

wof2.jpg

 

I samband med helgens trevligheter här i vår feskeby tänkte vi passa på att styra upp Shelta-mode och kvällshäng i vår butik på Andra Långgatan. Vi vet att det är många utsocknes besökare i Göteborg under helgen, och därför tänkte vi ge även dessa Shelta supporters möjligheten att känna på hur vi gör det på Shelta och Andra Långgatan. Se det som en förfest inför din helg i Slottskogen, se det som ett pitstop på din barrunda, se det som en after work även om du är arbetslös, eller se det bara som en möjlighet att lyssna på lite tunes från de fem DJ´s som kommer spela under kvällen. Ta en kall, snacka gott, och kolla in lite av våra höstnyheter som börjat trilla in butiken från bl.a. Mitchell & Ness, L-R-G, Wu-Tang x Rocksmith, Vans och Nike SB.

Länk till eventet på Facebook!

DJ´s under kvällen:

DJ BENEAF (The Boom Bap, Malmö)
SAMMY K (Safari Sound, Malmö)
ANTE LYNX (Rough Lynx, Majorna)
FATHER AXXION (Axxionpack Sound, Majorna)
ROBERT EARL (Shelta, 035 till Gamlestaden till Andra Lång)

Info:

Shelta Andra Långgatan 21
Fredag 12 augusti kl. 18.30-20.30
Åldersgräns 20 år

Obs! Detta är ett slutet event och du behöver svara JA på detta event för att komma med på listan.

Välkomna!