Vår nya, enklare och bättre webshop Shelta.se.

Vi är mycket glada över att nu lansera vår nya sajt och webshop! Vårt mål har varit att göra en användarvänligare, mer komprimerad samt snabbare webshop, med mer fokus på våra produkter. Info om t.ex. nya kollektioer, redaktionella texter, kampanjer, events mm. har vi tagit bort från själva webshopen och lägger i stället på här på bloggen. Som vanligt är det våra vänner på Nodestar som står bakom webbutvecklingen och Werecommend som står bakom designen (big up till er!!!). Nedan följer en mindre genomgång av våra nya features. Gilla som om du gillar!

Förstasidan har vi bantat ner ordentligt. Fler senaste produkter, info i blogfeeden i rubrikform, nya varumärke- samt kategorimenyer, Facebook gilla-knapp, utvecklade sökfunktioner mm.

first.jpg

Indexerad sökruta som föreslår sökträffar.

force.jpg

Ny varumärkesmeny. Bättre översikt.

dropbrand.jpg

Ny kategorimeny. Under kategorier hittar du nu även “taggar” för att du lättare ska kunna hitta rätt bland våra produkter. Saknar du en tagg? Då är det bara att föreslå den för oss på support@shelta.se.

dropcattag.jpg

Tydligare produktsidor. Storlek på modell, samt beskrivning på hur vi mäter kommer inom kort.

prod.jpg

Ett exempel på hur “taggar” funkar. Här har vi valt taggen “Shorts”.

tags.jpg

Produktvisningen är uppdaterad. Lättare att bläddra på sidor, samt du kan välja att visa fler än tidigare.

alla.jpg