Göteborg Sneaker Swap Meet

Shelta och New Balance presenterar Göteborg Sneaker Swap Meet.

På lördag den 2:a juli lägger vi upp ett gemytligt evenemang på Sheltas innergård på Andra Långgatan 21 för alla som är nere med streetkulturen. Byt, sälj och köp sneakers, street wear och allt som hör till, såväl nytt som begagnat.

Shelta står för musiken, och New Balance bjuder på trevliga överraskningar för den som gör följande: gilla New Balance Sverige på Facebook, och checka in på swapet på lördag. Simple as that. Först till kvarn gäller, då antalet överraskningar är begränsat.

Om du vill vara med och byta eller sälja, maila tommi@shelta.se för bordsbokning. Borden är 1,2 X 0,8 meter stora, och du kan boka flera bord om du behöver mer yta. Ett bord kostar 50:- att hyra, detta betalas på plats. Boka senast onsdagen den 29:e juni.

Vi slår upp dörrarna klockan 12:00, och håller på tills 16:00. OBS! Alla som säljer behöver vara på plats redan 11:00, för att sätta upp och vara klara vid öppning.

Väl mött!

Länkar:

Eventet på Facebook
New Balance Sverige på Facebook