Shelta x ITSALLGOODYO x Andra Långdagen.

Jens på ITSALLGOODYO dokumenterade i lördags vad vi på Shelta anser den bästa Andra Långdagen hittills. Som vanligt flockades emcees, DJ´s, B-boys & girls och annat löst folk som håller det nere för Göteborgs streetscen, kring vårt soundsystem utanför vår butik. Professor P & DJ Akilles, Parham & Vic, DJ Confuze, DJ Dainja, Pst/Q, Rico Won, DJ Foolish, V, AyesOne, JayStarSeven, Bubba, Roffe, Jamrock, DC, Peshi, Allyawan, 2iStyrka, Miss Relli, Metafour, Elnaz & Aline från Twisted Feet, Rough Lynx, Jiggy Joel, General Knas, Kapten Röd, Ego, Etzia, Dillas Corner posse, Popeye Soundsystem, DJ Jucee och många fler som vi säkert glömt. Det är dagar som denna man inser vilken kaliber som Göteborgs streetscen besitter. Vi på Shelta vill tacka alla medverkande och besökare som kom och hängde i gäng!