Roffe Ruffs nya album Barrabas.

Barrabaswebfront.jpeg

Roffe Ruff´s efterlängtade album “Barrabas” är ett faktum. Eftersom vi på Shelta väntat länge på att detta stycke riktighet skulle släppas, gav Roffe oss heads up att det nu äntligen var dags, och vi vill nu vara snabbt ute med att låta er ta del av denna glada nyhet. Du kan ladda ner hela fullängdaren direkt här från från vår blog, alternativt gå in på Roffe´s egna högkvarter Stila Dig, eller ta dig till nattöppna Time på Stigbergstorget om några dagar för att köpa skivan på CD.

Ladda ner Roffe Ruff – Barrabas (2011)

Nedan den officiella pressreleasen:

Olofsson Management är stolta att presentera Roffe Ruffs sista fullängdare, Barrabas. Låtarna är producerade av Kapten Röd, Hofmästaren, Lance-A-Lot, Ante Lynx, Loopaddict, Roffe samt EKP. I vanlig ordning står Roffe och Bubba för inspelning, mixning och allmänt hokus pokus. Måns Asplund har även denna gången gjort masteringen. Etzia, Shi-shi, Mästerkatten och Hofmästaren är med och körar. Antwon lägger gitarr och Majornas egen Badman lägger cuts.

01. Prolog
02. Anticimex
03. Barrabas
04. Ge Mig Ett Skäl
05. L.I.M.B.O.
06. Jag Är Din
07. Monster
08. Så Är Det (Idiologi)
09. Fröken Anderberg
10. En Trappa Ner
11. Farväl

Ladda ner Barrabas från Mediafire här eller från oss här på Stila Dig. För er som vill ha skivan i CD-format går den redan nu att förbeställa på Swingkids och från och med någon gång nästa vecka att köpa på Time, Stigbergstorget i Göteborg.

2 thoughts on “Roffe Ruffs nya album Barrabas.

  1. Är detta roffes sista platta eller skall det stå senaste?

    Tolkar man sista låten på skivan så kan man ju tänka sig att det är hans sista skiva. tråkigt i så fall..

  2. Enligt pressreleasen är det ju så… Men man vet aldrig med Majornapojkar.

Comments are closed.