I Bud U kuddfodral från The Personal Stash.

Ok, dags att inte bruka allvar överhuvudtaget. Vi har tagit in ett gäng kuddfodral från I Bud You. Bakom dessa printade örngott ligger The Personal Stash och konstnärerna Are och Dia. Dessa två livsnjutare från New York har så klart vad de själva anser en hel politisk agenda (i amerikanska mått) bakom sina projekt och produkter, men där är vi på Shelta inte inne och petar. Vi tycker bara det är fina kuddfodral helt enkelt, och kanske en fin present till en god vän eller familjemedlem. Dessa säljs endast på fem butiker i världen; Staple/Reed Space, Boundless NYC och Grime Bikes i New York, plus på nåt shady hak i Brooklyn, och nu hos oss på Shelta. De dyker snart upp på webben och finns redan nu i butiken på Andra Långgatan, men ni kan ju ta en titt på The Personal Stash´s sajt så länge. Ta det för vad det är vänner, like it or leave it.

DSC_0088 copy.jpg

Vi har inte hunnit plåta alla själv än så vi har snott bilder från Reed Space-bloggen.

I-Bud-You-Blue-Dream-Haze-Pillowcase_1.jpeg

I-Bud-You-Blue-Dream-Haze-Pillowcase_2.jpeg

I-Bud-You-Maple-Leaf-Kush-Pillowcase_11.jpeg

I-Bud-You-Maple-Leaf-Kush-Pillowcase_21.jpeg

I-Bud-You-Orange-Krush-Kush-Pillowcase_1.jpeg

I-Bud-You-Orange-Krush-Kush-Pillowcase_2.jpeg

I-Bud-You-Strawberry-Kush-Pillowcase_1.jpeg

I-Bud-You-Strawberry-Kush-Pillowcase_2.jpeg

I-Bud-You-Tangerine-Dream-Pillowcase_11.jpeg

I-Bud-You-Tangerine-Dream-Pillowcase_21.jpeg