Puma Social Club @ Shelta Andra Lång 16 april.

eveveve.jpg

Lördagen den 16 april klockan 18-20 kommer vi på Shelta Andra Långgatan tillsammans med Puma röja undan på golvet i butiken, för att inreda butiken lite som en old school fritidsgård – en lekhage för alla “After Hours Athletes” som Puma´s nya Facebook-app Puma Social kallar det. Det kommer bli rundpingisturneringar och fussballspel, och självklart en trevlig kyl fylld med kalla. Kingsize Magazine är på plats och håller fortet, Beats By Dre visar upp nya tunga headphones, och Safari Sound selecta DJ Shirkhan kommer stå för kvällens soundtrack. Booooom!

Vi hoppas kunna släppa in så många av er som möjligt till denna sportiga förfest i fritidsgårdens tecken, men då det är ett begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller. Det är 20 år som gäller, vi kommer ha vakt i dörren, och ni måste antingen OSA till shelta.se@puma.com eller tacka JA här på Facebook-eventet.

Efterfesten äger rum på Yaki-Da där vi ska örsöka lösa lista/fribiljett till alla deltagande. Stay tuned ang. detta.

Var: Shelta, Andra Långgatan 21 När: Lördag 16 april 18.00-20.00 DJ: Safari Sound Ålder: 20 år Dresscode: Ingen, men rockar du fritidsgårdoutfit blir du lätt belönad

Efterfest: Yaki-Da

Länk till vårt Facebook-event hittar du här sa vi te daj.

OSA: shelta.se@puma.com