Alife heat.

Oh yes! Första footwearleveransen från Lower East Side´s skoöversittare ALIFE är här. Och det är SÅ BRA!

ALIFE´s chukka-modell Chuck High Indoor i ny uppdaterad och styrd version för säsongen. Var börjar vi… Upper helt i riktigt fin suede, som på insidan är innerlinad i skinn som matchar färgen på undersulan. Denna innerlining ger skon ett stabilt och lyxigt uttryck, håller rätt temperatur. Lägg sedan till komforten i ALIFE´s patenterade RITE-FIT-sula som är en pull-strap-försedd elastisk strumpinnersko som andas, och som ger stabilitet och en ökad komfort (vilket de flesta klassiska chukka-modeller faktiskt saknar). Vävd ALIFE-label på tunga samt skosnören i matchande rött. Slicker than your average!

Alife Chuck High Indoor.jpeg

Alife Chuck High Indoor-1.jpeg

Alife Chuck High Indoor-2.jpeg

Alife Chuck High Indoor-3.jpeg

Den låga chukkavarianten, ALIFE´s Chuck Indoor Low Maxim är även denna, en tvärstilig skapelse med upper frontparti och tunga i smooooooth suede, och resten i en tät rugged canvas. Vävd ALIFE-label på tunga som matchar skosnöre, och premium leather detaljer på häl. Funkar till jeans, chinos, shorts, på klubben, kontoret och semestern – bra jobbat ALIFE!

Alife Chuck Indoor Low Maxim.jpeg

Alife Chuck Indoor Low Maxim-2.jpeg

Alife Chuck Indoor Low Maxim-3.jpeg